09:23, 6 грудня 2021

У Львівській опері модернізують сцену, яку востаннє оновлювали понад 35 років тому

Глядачева зала працюватиме з обмеженнями, однак театр не припиняє роботи та запрошує на камерні концерти у Дзеркальній залі. 

imgonline-com-ua-Compressed-rTbYsOyyoysOU.jpg
Фото: пресслужба театру.

У Львівській національній опері проводять роботи із модернізації сцени. Реконструкція відбувається у межах першого етапу Державного інвестиційного проєкту.

Про це Локальній історії повідомили у пресслужбі театру.

Основні роботи проходитимуть влітку. Востаннє обладнання сцени оновлювали понад 35 років тому. Це значно перевищує термін експлуатації.

“Внаслідок втілення проєкту, сцена Львівської національної опери буде оснащена новітнім сценічним обладнанням, яке відповідатиме сучасним технологіям та забезпечуватиме якісний рівень нових постановок театру”, – запевнили у пресслужбі опери.

Водночас там зазначили, що враховуючи специфіку запланованих робіт, Глядачева зала буде працювати в обмеженому графіку. Однак театр не припиняє роботу та запрошує слухачів до Дзеркальної зали. Там функціонує камерна сцена для концертів, вистав й навіть прем’єр камерних опер молодих українських композиторів.

З розкладом камерних концертів і вистав Львівської національної опери у Дзеркальній залі впродовж 7-11 грудня можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Львівська національна опера організувала аукціон, щоб зібрати гроші на ремонт музею Крушельницької.

Схожі матеріали

Лесь Курбас

Довга дорога на схід Леся Курбаса

800x500 obkladunka Ostapowuch.jpg

Музична культура Галичини понад 100 років тому | Іван Остапович

сео

Зі сцени — на футбольне поле

295_L'viv_Lyubomyr Polyuha_new

"Білосніжка і семеро гномів"

тигролови сео

Партитура для "Тигроловів"

Олег_Вергеліс

Корифеї за лаштунками. Олег Вергеліс

якуб

Різдвяна зоря Якуба Гаватовича

Maria_Zankovetska 1200-600.jpg

Фінський старт Марії Заньковецької

сео

Ідейно (не)правильний театр