12:39, 15 липня 2021

В України з'явилась офіційна сторінка в Instagram

Сторінка є англомовною, вона має сприяти просуванню позитивного іміджу України серед іноземної аудиторії.

882e534-storinka.png
pravda.com.ua

Міністерство закордонних справ України та Український інститут запустили офіційну сторінку держави в соціальній мережі Instagram — @ukraine.ua.

Про це повідомляє пресслужба МЗС.

У відомстві зазначили, що нова англомрвна сторінка сприятиме просуванню позитивного іміджу України серед іноземної аудиторії.

На сторінці @ukraine.ua розповідають про “туристичні магніти”, культурні події та фестивалі, інновації, можливості, Україну та українців. Для оформлення використовують світлини українських фотографів – партнерів фотобанку на офіційному сайті України.

“Створення та розвиток верифікованої сторінки України в Instagram — частина стратегічної роботи МЗС з формування позитивного іміджу України за кордоном. Цього року Міністерство закордонних справ вперше затвердило Стратегію публічної дипломатії, де визначило основні підходи з формування міжнародного іміджу та репутації України”, – йдеться в повідомленні міністерства.

Наразі МЗС та Український інститут розвивають три офіційні канали комунікації для просування України в світі: сайт України, сторінка у Facebook та сторінка в Instagram.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що офіційна сторінка України у Twitter потролили сторінку Росії у день народження вченого та ракетного конструктора Сергія Корольова.

Схожі матеріали

majsternya_kaver-1-1.jpg

Прикраси з історією у кілька століть, або ПрИкрасна майстерня

600.jpg

Нове життя давніх артефактів

600_.jpg

Централізоване водопостачання – атрибут модерного українського міста початку ХХ століття