11:26, 16 березня 2021

До річниці “кримського референдуму” у Києві потролили російських дипломатів

Співробітників російської дипмісії, які “працюють на Головне управління Генштабу Росії та ФСБ”, зробили головними героями “гострих” плакатів.

 

FB_IMG_1615884000052.jpg
www.facebook.com/myroslavhai

До річниці псевдо референдуму у Криму на вулицях Києва розвісили плакати з російськими дипломатами, де ті, нібито, визнають, що Крим – це Україна. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав волонтер Мирослав Гай.

“Російські дипломати, а за сумісництвом кадрові співробітники ГУ ГШ ЗС та ФСБ РФ, в знак солідарності з українським народом щодо злочинної анексії Криму наклеїли в місцях свого проживання та роботи (біля посольства Росії в Україні) відповідні наліпки”, – іронізував Гай.

Окрім того, волонтер розповів, що такі ж ілюстрації з'явилися, зокрема, біля посольств Франції США, Великої Британії та інших країн.

Гай також наголосив: “окремі дипломати Росії розмістили на своїх службових автомобілях державний символ України – Тризуб”.

“Кажуть, дехто з них навіть зробив тату з тризубом на ср*ці, щоб скрити цей факт від російської контррозвідки – раджу перевірити всіх”, – жартівливо підсумував Гай.

FB_IMG_1615884041287.jpg
facebook.com/myroslavhai

Так званий “референдум” про статус Криму російські окупанти провели 16 березня 2014 року. За приєднання до Росії, начебто, проголосували  93% мешканців півострова. 

Вже наступного дня низка країн заявила про невизнання цього волевиявлення.

26 лютого 2021 року державний секретар США Ентоні Блінкен наголосив: “захоплення Криму Росією – нахабне заперечення сучасного міжнародного порядку. Ми стверджуємо наріжну істину: Крим – це Україна”.