12:07, 30 квітня 2021

До 9 травня у Кропивницькому запустили відео-челендж “Історія поколінь”

Проєкт приурочили до 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Історія поколінь
kr-rada.gov.ua

У Кропивницькому запустили сімейний челендж “Історія поколінь”. Усім охочим пропонують зняти відео, в якому розповісти "фронтові історії” своїх родичів чи їх історії життя в період Другої світової, демонструючи фотографії, нагороди, листи.

Про це повідомляє пресслужба Кропивницької міськради.

Челендж “Історія поколінь” ініціювало управління освіти Кропивницької міськради. Проєкт приурочили до 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Взяти участь у ньому може кожен охочий.

“Щоб взяти участь у челенджі потрібно з 1 травня записати відео про дідів, бабусь, прадідів, прабабусь на фронтах Другої світової війни, демонструючи фотографії, нагороди, фронтові листи. Фронтові історії, історії подвигу та життя протягом війни можна розповідати усією родиною”, – розповіли в управлінні освіти.

Відео має тривати не більш ніж 3 хвилин. Його потрібно викласти на своїй сторінці у Facebook, долучившись до сторінки управління освіти міської ради міста Кропивницького з хештегом #istoriyapokolin#.

Нагадаємо, минулого року Національний музей історії України у Другій світовій війні разом із партнерами ініціював флешмоб “Українці-рятівники”, у рамках якого збирали історії про українців, що рятували життя під час Голокосту.